Asemapiirros

Kerttuklubin asemapiirros

Kerttuklubi

Kerttuklubi kutsuu sinut lomailemaan hyvin hoidetulle n. 20 ha alueelle.

Alueella on kymmenen valmista ympärivuotiseen käyttöön rakennettua, tasokasta loma-asuntoa kaikilla mukavuuksilla ja reilun kokoisella tonttiosuudella. Yksi näistä loma-asunnoista on liikuntaesteiselle sopiva. Myös rakentamattomista tonttiosuuksista löydät varmasti itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Klikkaa yllä olevaa asemapiirrosta ja katso tarkemmat tiedot myynnissä-välilehdeltä.

Alue on liitetty Mäntyharjun vesi- ja viemäriverkostoon. Alueella on lisäksi led-valoilla toteutettu katuvalaistus. Yhteiskäyttöalueen hoidosta ja kunnossapidosta vastaa kiinteistöhuoltoyhtiö.

Käytössäsi on yhteiskäyttöalueella tenniskenttä, minigolf, frisbee-golf ja tasokas kahden saunan ja suuren takkatuvan käsittävä rantasaunarakennus isoine terasseineen, jonka edestä avautuu hienot näkymät Pyhäveden maisemiin. Kerttuklubin ranta on lapsiystävällinen ja rantaa onkin kehuttu yhdeksi parhaimmista luonnonhiekkarannoista Mäntyharjun alueella. Rannasta löytyy myös laituri venepaikkoineen ja uimaportaineen. Lisäksi Kerttuklubilla on soutuveneitä osakkaiden käyttöön.

Rantasaunan läheisyydessä on grillikatos ja laavu, jonka ympärille voi kerääntyä isompikin porukka nauttimaan avotulesta ja Pyhäveden näkymistä.

Lapsille on leikkipaikka, josta löytyy leikkimökki, keinu, liukumäki ja kiipeilyteline.

Alueella on loistavat sieni- ja marjamaastot.

Kerttuklubilla on reilu kaksi kilometriä pitkä kuntorata, joka toimii talvisin hiihtolatuna. Alueen topografia on täysin tasainen, joten reitti sopii kaikenlaisille liikkujille aina huippu-urheilijasta liikkumisesta vasta kiinnostuneille henkilöille. Kuntorata tekee lenkin, joka on mahdollista oikaista radan puolessa välissä. Rata kulkee leveällä nurmikko- sekä hiekkatiellä.

Pyhävesi

Pyhävesi on hyvistä kuha- ja haukikannoista tunnettu kalastuskohde Mäntyharjun keskustan kupeessa ja se kuuluu osittain Mäntyharjun kalastusalueen yhtenäisluvan piiriin. Kalastusalueen luvalla saa kalastaa rajoittamattomalla määrällä vapoja. Koko järven alueella saa kalastaa myös yhdellä vavalla Itä-suomen läänikohtaisella viehekalastusluvalla. Kalastusluvan lisäksi kaikkien 18-64-vuotiaiden tarvitsee lunastaa valtionkalastuksenhoitomaksu. Kerttuklubilla on osuudet yhteisiin vesialueisiin.

Panoraama

Katso talvinen panoraama vuodelta 2017 alueesta> (avautuu uuteen välilehteen)

Lähipalveluita

  • Taidekeskus Salmela ja Ravintola Kesäheinä 3,5 km
  • Kesäteatteri ja Korsumuseo 4,2 km
  • Mäntyharjun keskusta 6,5 km

Kaikkiin em. paikkoihin pääsee Kerttuklubin rannasta myös veneellä.

Valokuvia Kerttuklubin alueesta

Ilmakuva alueesta
Ilmakuva alueesta
Ilmakuva alueesta
Kuva alueesta järveltä